Personale

107111127461342921200724858819811489759280n_srcset-large

Hanne
Pædagogisk leder og medejer af Tumlingen

Jeg er en glad og udadvendt ” pige” der elsker at rejse med familien, komme ud i naturen og at være kreativ med mine 2 skønne piger Benedicte og Ulrikke.  Jeg er gift med Klaus og vi åbner gerne vores hjem i Biersted for venner og familie til hygge og samvær. Jeg værdsætter åbenhed, ærlighed og nærvær såvel privat som på job, og føler jeg dermed er troværdig og loyal overfor dem jeg omgåes.

 

 Jeg blev færdig uddannet Socialpædagog i 1988 med speciale indenfor småbørnsområdet. Har efterfølgende taget ICDP uddannelsen, og mange nyttige kurser indenfor mit felt. I 2019 tog jeg to moduler fra Diplomuddannelsen i FAGLIG LEDELSE: “Evalueringskultur og kvalitetssikring i dagtilbud” og “Organisering og udvikling af læringsmiljøer”. Disse to moduler havde fokus på Den Styrkede Pædagogiske Læreplan, som træder i kraft juni, 2020. 

 

 I mine mange års erfaringer indenfor det socialpædagogiske område, har jeg arbejdet på døgninstitutionen Birkely med unge indenfor autismespektret området, på døgninstitutionen Bøgen et specialtilbud for utilpassede unge, på Behandlingscentret Hammerbakker for domsanbragte, i Vuggestuen Tornhøjvej som støttepædagog for småbørn i Aalborg kommune, som tilsynsførende ved dagplejen i Mariagerfjord kommune og Stavanger Kommune.

 

Jeg brænder for arbejdet med de 0-3 årige, at kan være med til at præge, udvikle, støtte og sætte spor i deres første spæde og meget vigtige år, og udvikle et godt afsæt til deres videre færden, med en anerkendende tilgang, er dejligt og livsbekræftende.

 

Derfor fandt jeg sammen med Anya, og vi syntes selv vi har skabt en super skøn vuggestue hvor det emmer af tryghed, hjertevarme og hyggelige hjemlige omgivelser, med et godt pædagogisk afsæt!

 

At møde ind på job og blive mødt af glade børn, ja kan man ønske sig meget mere og bedre!!

DSC4419_srcset-large

Anya
Uddannet kok og medejer af Tumlingen

Jeg er positiv, nærværende og altid glad. Jeg har 2 dejlige piger Sissel og Amalie bor sammen med Jess i Aalborg. Jeg elsker min familie og nyder at bruge min tid sammen med dem og inviterer dem gerne til enhver lejlighed.

 

Jeg blev færdig uddannet som Kok i 1992.

 

I mine år som kok har jeg arbejdet på forskellige restauranter i Nordjylland og i Norge.

 

Fra 2000 til 2013 var jeg ansat som kantineleder på en stor IT virksomhed i Aalborg. Her blev tilberedt mad af høj kvalitet, som primært blev lavet fra bunden med de bedste råvarer og gerne økologiske. I KMD har jeg taget leder kurser af forskellig karakter, samt økonomi og budgetter.

 

Arbejdet med børn er givende og livsbekræftende og at kunne forene sit fag og kærlighed for godt tilberedt mad, så var jeg ikke et øjeblik i tvivl om at jeg sammen med Hanne kunne indrette en hyggelig vuggestue i hjemlige omgivelser med god hjemmelavet mad. For jeg mener at sunde kostvaner grundlægges i barndommen og her i Tumlingen vil vi gerne lave sund, velsmagende og ernæringsrigtig mad der ser indbydende ud. Børnene kan være med i køkkenet og fællesskabet når vi bager. Smagssanser skal stimuleres og nysgerrigheden pirres.

Louise_srcset-large

Louise
Pædagogmedhjælper

Jeg er fra det herrens år 1985 og egentlig uddannet indenfor det kreative felt. Jeg har en B.Sc. i Medialogi fra Aalborg Universitet og er efterfølgende uddannet i CG Character Animation.

 

Planen var egentlig, at jeg skulle lege med i Tumlingen samtidig med at jeg arbejdede på mit portfolio, som på sigt skulle give adgang til et job indenfor animationsbranchen. Imellemtiden skete det dog, at jeg faldt pladask for de 17 fjollede og herlige bøller, jeg var omringet af – og en hverdag med kram, ballade og vandpytter vandt altså over hverdagen med computer og deadlines! 

 

Jeg har dog ikke lagt computeren helt fra mig. Her i Tumlingen har jeg fået lov til at stå for de grafiske og computertekniske opgaver, såsom Barnets Bog, foldere, diverse sedler, hjemmeside og hvad vi ellers kan finde på. Det er jeg svært tilfreds med, for det betyder, min kære computer får den nødvendige opmærksomhed! 

 

I foråret 2022 påbegynder jeg første modul i det internationale forebyggelsesprogram ICDP (International Child Development Programme), hvis grundidé handler om, at man gennem et stabilt og udviklingsstøttende omsorgsnetværk giver børn de allerbedste vilkår. De 6 kursusdagene vil være fordel over foråret og sommeren 2022, så jeg har heldigvis stadig masser af tid sammen med mine tumlinger! 

 

Som person er jeg lettere gakket, forstyrrende kreativt anlagt og tosset glad for min knap 60 kg hvalp af en hund, som jeg helst tager med mig overalt. Jeg er ganske pjattet med udeliv, dyreliv, vild natur og masser af havearbejde – og hverken regn eller kulde kan holde mig indendøre!

 

Med andre ord: Jeg finder det bestemt ikke svært at lege og fjolle det meste af dagen i Tumlingen!

Marianne
Pædagogmedhjælper

Jeg er en glad, positiv og udadvendt kvinde på 53 år, der bor i Halvrimmen, er gift og har 2 dejlige børn (en datter på 21 år og en søn på 19 år). Jeg værdsætter at være nærværende og er altid klar til at give en hånd med, når det er nødvendigt. Oprindeligt er jeg uddannet korrespondent og arbejdede på kontor i mange år. Det sidste kontorarbejde jeg havde, var hos SOL & STRAND i Hune, hvor vi havde en stor fyringsrunde og jeg blev desværre en af de mange, der pludselig stod uden arbejde. Efter at have sundet mig lidt, fik jeg lyst til at prøve noget helt andet og da jeg altid har været meget glad for børn, fik jeg lyst til at prøve den vej. Jeg har derfor været så heldig at arbejde som pædagogmedhjælper i mange forskellige vuggestuer og børnehaver i en længere årrække.

 

Jeg startede som vikar her i Tumlingen, følte mig rigtig godt tilpas og blev hurtigt meget glad for at være her. Jeg blev derfor MEGET glad, da Hanne og Anya fastansatte mig i januar 2018. Det er så skønt og berigende at tilbringe tid med alle vores dejlige Tumlinger. Man får så mange dejlige kram og skønne oplevelser i løbet af en arbejdsdag. Det gør bare én så glad oveni.

I min fritid holder jeg meget af at være udendørs, hvilket passer rigtig godt til mit arbejde her i Tumlingen, hvor vi er meget ude. Jeg bruger meget tid i vores store have, holder af gåture i naturen og kan godt lide at være kreativ med forskellige ting. Derudover elsker jeg at læse en god bog og at bruge tid med min dejlige familie og vores skøre kanin Holger, der ofte opfører sig som en lille hund. 

Michelle

Michelle
Pædagogmedhjælper

Jeg er en glad og positiv pige. Som bruger min fritid på mine dyr og familie og venner. Bor sammen med Chris i Brovst og vi har været sammen meget længe. Jeg er en meget kreativ pige og er altid igang med alle mulige projekter.

 

Har altid været meget glad for børn og har været barnepige i mange år. Har tit fået at vide jeg skulle arbejde inde for denne branche. Har for det meste leget med nogen der er yngre end mig selv. Så man kan sige jeg godt kan lide at være barnlig.

 

Har tit overvejet denne vej som uddannelse. Derfor er jeg gået EGU vejen. EGU er en mere praktisk uddannelse, hvor man er for det meste på arbejdspladsen. 

 

Tror virkelig jeg har fundet mit kald indenfor børneverden. Føler mig helt hjemme hos de kære børn.

OPDATERET: SOMMEREN 2022