Personale

107111127461342921200724858819811489759280n_srcset-large

HANNE WEST SEJFERT

Pædagog og medejer af Tumlingen. Årgang 1963.

Jeg er en glad og udadvendt ” pige” der elsker at rejse med familien, komme ud i naturen og at være kreativ med mine 2 skønne teenage piger Benedicte og Ulrikke.  Jeg er gift med Klaus og vi åbner gerne vores hjem i Biersted for venner og familie til hygge og samvær. Jeg værdsætter åbenhed, ærlighed og nærvær såvel privat som på job, og føler jeg dermed er troværdig og loyal overfor dem jeg omgåes.

 

 Jeg blev færdig uddannet Socialpædagog i 1988 med speciale indenfor småbørnsområdet. Har efterfølgende taget ICDP uddannelsen, og mange nyttige kurser indenfor mit felt.

 

 I mine mange års erfaringer indenfor det socialpædagogiske område, har jeg arbejdet på døgninstitutionen Birkely med unge indenfor autismespektret området, på døgninstitutionen Bøgen et specialtilbud for utilpassede unge, på Behandlingscentret Hammerbakker for domsanbragte, i Vuggestuen Tornhøjvej som støttepædagog for småbørn i Aalborg kommune, som tilsynsførende ved dagplejen i Mariagerfjord kommune og Stavanger Kommune.

 

Jeg brænder for arbejdet med de 0-3 årige, at kan være med til at præge, udvikle, støtte og sætte spor i deres første spæde og meget vigtige år, og udvikle et godt afsæt til deres videre færden, med en anerkendende tilgang, er dejligt og livsbekræftende.

 

Derfor fandt jeg sammen med Anya, og vi syntes selv vi har skabt en super skøn vuggestue hvor det emmer af tryghed, hjertevarme og hyggelige hjemlige omgivelser, med et godt pædagogisk afsæt!

 

At møde ind på job og blive mødt af glade børn, ja kan man ønske sig meget mere og bedre!!

DSC4419_srcset-large

ANYA EHRENREICHSEN

Medejer af Tumlingen og uddannet kok. Årgang 1968.

Jeg er positiv, nærværende og altid glad. Jeg har 2 dejlige piger Sissel og Amalie bor sammen med Jess i Aalborg. Jeg elsker min familie og nyder at bruge min tid sammen med dem og inviterer dem gerne til enhver lejlighed.

 

Jeg blev færdig uddannet som Kok i 1992.

 

I mine år som kok har jeg arbejdet på forskellige restauranter i Nordjylland og i Norge.

 

Fra 2000 til 2013 var jeg ansat som kantineleder på en stor IT virksomhed i Aalborg. Her blev tilberedt mad af høj kvalitet, som primært blev lavet fra bunden med de bedste råvarer og gerne økologiske. I KMD har jeg taget leder kurser af forskellig karakter, samt økonomi og budgetter.

 

Arbejdet med børn er givende og livsbekræftende og at kunne forene sit fag og kærlighed for godt tilberedt mad, så var jeg ikke et øjeblik i tvivl om at jeg sammen med Hanne kunne indrette en hyggelig vuggestue i hjemlige omgivelser med god hjemmelavet mad. For jeg mener at sunde kostvaner grundlægges i barndommen og her i Tumlingen vil vi gerne lave sund, velsmagende og ernæringsrigtig mad der ser indbydende ud. Børnene kan være med i køkkenet og fællesskabet når vi bager. Smagssanser skal stimuleres og nysgerrigheden pirres.

Louise_srcset-large

LOUISE NYGAARD OLESEN

Pædagogmedhjælper. Årgang 1985.

Jeg er fra det herrens år 1985 og egentlig uddannet indenfor det kreative felt. Jeg har en B.Sc. i Medialogi fra Aalborg Universitet og er efterfølgende uddannet i CG Character Animation.

 

Planen var egentlig, at jeg skulle lege med i Tumlingen samtidig med at jeg arbejdede på mit portfolio, som på sigt skulle give adgang til et job indenfor animationsbranchen. Imellemtiden skete det dog, at jeg faldt pladask for de 17 fjollede og herlige bøller, jeg var omringet af – og en hverdag med kram, ballade og vandpytter vandt altså over hverdagen med computer og deadlines! 

 

Som person er jeg lettere gakket, forstyrrende kreativt anlagt og tosset glad for min knap 60 kg hvalp af en hund, som jeg helst tager med mig overalt.

 

Med andre ord: Jeg finder det bestemt ikke svært at lege og fjolle det meste af dagen i Tumlingen!

Michelle

MICHELLE CHRISTENSEN

EGU elev. Årgang 1993.

[tekst på vej]

VIKARER

Udover det ovennævnte faste personale har vi 3 skønne og dygtige vikarer. De har alle 3 ønsker om fremtidige uddannelser, hvor vuggestue-erfaring er en stor erhvervsmæssig bonus.